21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

ÜDY EVRAKLARI

ÜDY-1 (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY1 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibinin görev yaptığı firmalardan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi, genel müdür gibi konumlarda 25 Şubat 2006 ‘dan önce 5 sene görev yapmış olması gerekir.
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğunuz şirkete ait olan ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren ticaret sicil gazetesinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-2 (YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY2 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-3 (ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY3 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-4 (YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY4 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi(TC Kimlik Numarası belirtilecek)
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm )

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA