21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yasayla Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Huzurkent Nacarlı’da bulunan Akdeniz Belediyesi’ne ait 94 dönümlük araziyle ilgili davacı olmayacaklarını belirtti; Mersin’e yeni ‘Nakliyeciler Sitesi’ yapılması ve Huzurkent’in mezarlık sorununun çözümü için Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesi’nin önünü açacaklarını söyledi.

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe 09:30

TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına eş ve çocuklarına Mersin - Gözne yolu üzerinde bulunan sarnıç restoranda verdiği iftar yemeğine 150 kişi katıldı ve yemek ikramından sonra katılımcılar arasındaki koyu sohbet gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Başkan Veysel Sarı “dostlarım” dediği çalışma arkadaşlarına  yemek sonrası bir kez daha davete katılımlarından dolayı teşekkür etti ve konuklarını ramazan bayramlarını kutlayarak yolcu etti

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA