09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA