15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.    09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43

Veysel SARI

Yusuf YAZICI
Başkan Vekili

Halit ŞİMŞEK
Başkan Baş Danışmanı

Erkan KAYA

İsmail ALSAT

Yunus ÇELİK

Salman YUCA

Halil UMMAK

Hasan KÜÇÜKTUNÇ

Rıfat ÖZKÜR

Süleyman KOÇ

DENETİM KURULU

Cumali AYDOĞDU
Denetim Kurulu Başkanı

Bayram MÜMTAZ
Denetim Kurulu Üyesi

Hanifi CİHAN
Denetim Kurulu Üyesi

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA