21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, birliğin 23. olağan genel kuruluna katılsn 547 delegenin 359 delegenin oyu ile tekrar ESOB Başkanlığına seçildi..

Tarih : 8 Mayıs 2022 Pazar 09:43

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanlığına TESK Genel Başkan Yardımcısı Burhan Aksak getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunan Birliğin geçmiş dönem çalışma ve hesap ve denetim kurulu raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporlarının okunması sonrası seçimlere geçildi.

Oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 547 üyeden rekor katılımla 519 üyenin oy kullandığı genel kurulda Mersin esnaf ve sanatkarlarının gönüllerinde taht kuran Başkan Dinçer, aldığı 381 oyla bir hizmet dönemi için göreve getirildi. Talat Dinçer Başkanlığındaki Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde Veysel Sarı, Uçal Mavili, Nihat Dağdelen, Duran Şen, Halil Metik, Ali Tavman ve Faruk Dalkılıç Yönetim Kurulu; Fatih Özcan, Zeynel Nar, Cumali Taş, Hali Şekerci ve Batuhan Cıtırkı Denetim Kurulu, Abdullhalim Batur, Mehmet Sinan Canpolat, Erdal Pekmez, Mehmet Emin Sakallı ve Mehmet Reşat Kıvılcım Disiplin kurulu olarak görev aldı.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA