12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

UYARILARI LÜTFEN DİKKATE ALIN.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, geleneği sürdürdü ve her bayram öncesinde olduğu gibi kurban bayramı öncesi yine dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Tarih : 17 Ağustos 2018 Cuma 10:58

Başkan Sarı’nın uyarıları şöyle :

UYARILARI LÜTFEN DİKKATE ALIN.

“Bayramları bayram gibi yaşamak, bayramların acıların yaşandığı günler olmaması siz sürücülerin kurallara uyması ile mümkün olacaktır. “Kurban bayramı nedeniyle 9 günlük tatili değerlendirmek için yola çıkanların uyması gereken ilk kural, “trafik kurallarına uymalarıdır”.

Çok güzel yollara ve çok donanımlı araçlara sahip olunmasına rağmen her uzun tatil öncesi ulusça çok büyük acılar yaşamamıza neden olan kazaların önü alınamıyorsa şapkamızı önümüze koyarak bu kazaların sebebini empati yaparak bulmak zorundayız.

Bir ipucu vermesi açısından sık,sık tekrarladığım “kazaları araçlar değil, sürücüleri yapar” uyarımı bir kez daha tekrarlamakta da fayda görüyorum”.

İSTATİSTİKİ BİLGİLER İÇ AÇICI DEĞİL.

Başkan Veysel Sarı, 2018 Yılının ilk 6 ayında meydana gelen kaza ve kayıplar konusunda da bilgi verdi şu uyarılarda bulundu.

“Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı trafik kaza verilerine göre; İstatistiklerine göre 2018 yılının ilk 6 ayında, Yerleşim içi ve dışında olmak üzere Toplam 205.977 kaza meydana gelmiş ve bu kazlarda 1.629 kişi yaşamın ı yitiriken, 146 bin 487kişide yaralandığını lütfen hatırlayınız.

O Nedenle : Özellikle uzun yola çıkmadan önce araçlara uzun yol bakımı yaptıralım. Alkollü araç kullanmaktan kesinlikle kaçınıp trafik kurlarına ise mutlaka uyarak kendinizi ve beraberinizdeki yakınlarınızın emniyet kemeri takmalarını sağlayın ve her iki saatte bir uygun bir yerde durarak kısa yürüyüşler yapınız” uyarılarında bulundu ve sözlerini;

“Bayramlar büyük acılar yaşadığımız günler olmasın. Güle, güle gidip, güle, güle gelmek ise siz sürücülerin elindedir. Bu vesile ile tüm sürücülerin bayramlarını kazalardan uzak mutlu ve sağlıkla geçirmelerini diliyor saygı ve sevgiler sunuyorum” temennileriyle sonlandı

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA