21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına tekrar seçilen Veysel Sarı’yı ziyaret etti. Ziyarette Oda başkan vekili Halit Şimşek’te bulundu.

Tarih : 21 Şubat 2022 Pazartesi 10:43

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a ziyaretinde, MYK Üyesi Serdar Soydan, Mersin Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile eşlik etti.

MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ziyaretinde, “deneyimli Başkan Veysel Sarı, Mersin’in en önemli meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoförler Odası başkanlığına tekrar seçilmiş olmasını Mersin şoför esnafının sorunlarına vakıf ve onlar mücadele veren birisi olması nedeniyle isabetli buluyorum.  O nedenle Veysel Sarı’nın tekrar Oda başkanlığına seçilmesini meslektaşları adına önemli ve sevindiricidir. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Veysel Sarı ise, “MHP’nin genç dinamik ve başarılı Milletvekillerinden Olcay Kılavuz’un şahsımı ziyaretlerinden çok mutlu oldum. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetiminde olmam nedeniyle kendisi ile Ankara’da görüşmekten de mutlu olacağım” dedi.

Başkan Veysel Sarı ve Başkan Vekili Halit Şimşek Milletvekili Olcay Kılavuz’a Oda ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve ziyaret anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

Fotoğraf/

1. MHP mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Başkan Veysel sarı.

2. Milletvekili Olcay Kılavuz MYK Üyesi Serdar Soydan, Mersin Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, Başkan Veysel Sarı ve Oda Başkan vekili Halit Şimşek.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA