21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.

Geçtiğimiz günlerde seçimli genel kurulunda tekrar Mersin Kamyoncular, Kamyonetçiler, Otobüsçüler, Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası başkanlığına seçilen Veysel Sarı ve yönetim kurlu üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

Tarih : 7 Şubat 2022 Pazartesi 14:08

Başkan Veysel sarı ziyarette, odanın 3 bin 143 kayıtlı üyesinin büyük bir çoğunluyla gerçekleştirilen Genel kurul hakkında Başkan Vahap Seçer’e bilgi verdi ve Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile çözüme kavuşturulması gereken hizmetler hakkında da bilgilendirme yapıp destek istedi.

Başkan Veysel Sarı, ilettiği öncelikli konulardan ilk ikisinin,   taksici esnafının önemsediği duraklarının tamamlanması ve araç takip sistemi olduğunun altını çizdi.

Başkan Vaha Seçer’de, genel kurulda tekrar Başkanlığa seçilen Veysel Sarı ve yönetimini tebrik etti ve daha önce olduğu gibi Mersin Kamyoncular, Kamyonetçiler, Otobüsçüler, Otomobilciler ve Şoför esnafının mesleki yaşamlarının iyileştirmesi için yapılacaklar konusunda birlikte hareket edileceğini belirtti ve Başkan Veysel Sarı ve yönetimine tekrar başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret sohbetle sürdü ve anı fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA