20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET

Mersin Ülkü ocakları Başkanı TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı Oda hizmet binasında ziyaret etti.

Tarih : 4 Aralık 2021 Cumartesi 09:02

Ziyaretin, Başkan Veysel Sarı ile tanışıp, bir süre önce vefat eden abisi için baş sağlığı dilemek amacı ile gerçekleştirildiği belirtilirken, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer ve Başkan Veysel Sarı Ülkü ocaklarının yapısı ve çalışmaları konusunda karşılıklı bilgiler verdiler.

Başkan Veysel Sarı, Mersin Ülkü ocakları Başkanı Murat Sezer ve bir yönetim kurulu üyesi’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade edip “genç başkanımıza  başarılar diliyorum”  diledi.

Murat Sezer ise, Mersin’in önemli meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoför esnafının odası ve başkanını ziyaret edip tanışmaktan mutlu olduğunu ifade edip tüm şoför esnafına sağlık ve mutluluklar diledi.

Ziyaret, anı fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA