15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.    09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET

Mersin Ülkü ocakları Başkanı TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı Oda hizmet binasında ziyaret etti.

Tarih : 4 Aralık 2021 Cumartesi 09:02

Ziyaretin, Başkan Veysel Sarı ile tanışıp, bir süre önce vefat eden abisi için baş sağlığı dilemek amacı ile gerçekleştirildiği belirtilirken, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer ve Başkan Veysel Sarı Ülkü ocaklarının yapısı ve çalışmaları konusunda karşılıklı bilgiler verdiler.

Başkan Veysel Sarı, Mersin Ülkü ocakları Başkanı Murat Sezer ve bir yönetim kurulu üyesi’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade edip “genç başkanımıza  başarılar diliyorum”  diledi.

Murat Sezer ise, Mersin’in önemli meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoför esnafının odası ve başkanını ziyaret edip tanışmaktan mutlu olduğunu ifade edip tüm şoför esnafına sağlık ve mutluluklar diledi.

Ziyaret, anı fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA