11:17       09:15       09:14       20:20   PİSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME RAPORUBULUNDURMA ZORUNLULUĞU ERTELENMİŞTİR.     13:19   FEDERASYONA BAĞLI ODALALARA 39 NOLU GENELGE.    15:44   BAŞKAN SARI TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KIŞ LASTİĞİ KONUSUNDA UYARDI…    15:40       12:30   BAŞKAN VEYSEL SARI ’DAN LÜTFİ ELVAN’A KUTLAMA     12:24   BAŞKAN VEYSEL SARI: “ÖNCELİKLİ İŞİMİZ, MERSİN HALKININ VE TAKSİCİ ESNAFIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.    15:59       17:43   .    07:16       10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI, KORONA VİRÜS’LE MÜCADELE İÇİN BUGÜNE KADAR 2 BİN LİTRE DEZENFEKSİYON İLACI KULLANDI

Tarih : 10 Kasım 2020 Salı 12:24

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI,  KORONA VİRÜS’LE MÜCADELE İÇİN BUGÜNE KADAR 2 BİN LİTRE DEZENFEKSİYON İLACI KULLANDI

BAŞKAN VEYSEL SARI: “ÖNCELİKLİ İŞİMİZ,  MERSİN HALKININ VE TAKSİCİ ESNAFIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.

Korona virüs salgını tüm dünya ülkelerinde etkisini arttırarak sürdürürken, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, taksicilerin ve Mersin halkının sağlığını korumaya yönelik önlemlerini ciddiyetle aksatmaksızın sürdürüyor.

TŞOF Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Korona virüsün ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren,  başlatılan taksi ve taksi duraklarının her hafta ilaçlanmasının zorunlu hale gelmesi üzerine, bu uygulamanın taksici esnafına ekonomik yük getirmemesi için TSE standardında ozon ve kimyasal ilaçlama yapabilen beş adet püskürtme cihazları aldık.

Ve o günden itibaren oluşturulan ekipler tarafından alınan bu cihazlar ile halkımızın daha sağlıklı duraklarda da bekleme yapmalarını, güven içinde, daha sağlıklı araçlarla seyahat edebilmelerini de sağlamak  için her hafta Bin 200 taksinin yanı sıra 120 taksi durağı da ilaçlanırken, bu dezenfeksiyon işlemi için de 2 bin litre ilacı kullanılmıştır.

Tüm bunlara rağmen,  halkımızın herhangi bir tereddüt yaşaması halinde kullanacakları taksi sürücüsünden maske  takması uyarısında bulunmalarının yanı sıra, araçlara ait odamız yetkililerince  imzalanmış ve mühürlenmiş “DEZENFEKSİYON” belgesi isteme hakkına da sahipler ” dedi.