11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, İçişleri Bakanlığının genelgelerine uyarak ticari araçların periyodik ilaçlanmasını sağlamak amacı ile Oda bünyesinde ilaçlama sistemi kurdu. Bundan böyle ticari taksi sahipleri hiçbir ücret ödemeden taksilerini her hafta ilaçlatacak ve “bu taksi ilaçlanmıştır” resmi belgesi de alabilecek.

Tarih : 22 Mayıs 2020 Cuma 01:55

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İçişleri Bakanlığının ticari araçların sık, sık ilaçlanması konusunda gösterdiği hassasiyeti dikkate aldık ve oda bünyesinde İstanbul’dan TSE standardında ozon ve kimyasal ilaçlama yapabilen kendi ilaçlama sistemimizi oluşturduk.

Bunda öncelikli amacımız, Mersin’de halkımızın daha sağlıklı araçlarda seyahat etmelerini sağlamak, zor günler geçiren taksici esnafımızı da ilaçlama ücretlerinden kurtarmaktır.

Ayrıca önemsediğimiz diğer bir konu ise,  son günlerde sayıları oldukça artan bazı vasıfsız ilaçlamacıların çok düşük ücretle standart dışı yaptıkları ilaçlamanın endişesini yaşamamız ve yine ilaçlama yapılmadan yine çok küçük para karşılığında “bu araç ilaçlanmıştır” belgesini verdiklerini tespit etmemizdendir.

Krona salgınının sürmesi ihtimali ve ciddiyeti karşısında bu ilaçlama işinin sık aralıklarla da yapılacağı için taksici esnafımızı bu sıkıntılı günlerde karınca-kararınca misali sık yapmak zorunda kalacağı ödemeden de kurtarmış olacağız” dedi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası odaya kazandırılan ilaçlama cihazlarını kullanmaları için eğitimden geçirilen iki kişiyide kadrosna kattı. Başkan Sarı, Ticari araçların ilaçlammasından sonra taksi duraklarınında aralıklarla ilaçlanacağını belirtti.