01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20

BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!

Tarih : 15 Kasım 2019 Cuma 15:59

DEĞERLİ ŞOFÖR KARDEŞLERİM

SON GÜNLERDE MASUM BİR VATANDAŞIMIZIN FOTOĞRAfIKULLANILARAK "MERSİN'DE  ORGAN MAFYASIOKULLARDAN ÇOCUK KAÇIRIYORLAR  ŞEKLİNDEKİ PAYLAŞIMLAR TAMAMEN ASILSIZDIR, İFTİRADIR .İTİBAR ETMEYİNİZ. AYRICA BU METNİ SOSYAL MEDYADA DA PAYLAŞARAK MAĞDUROLAN VATANDAŞIMIZA YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM.

VEYSEL SARI

MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI