08:43   .    10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI    11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN

BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!

Tarih : 15 Kasım 2019 Cuma 15:59

DEĞERLİ ŞOFÖR KARDEŞLERİM

SON GÜNLERDE MASUM BİR VATANDAŞIMIZIN FOTOĞRAfIKULLANILARAK "MERSİN'DE  ORGAN MAFYASIOKULLARDAN ÇOCUK KAÇIRIYORLAR  ŞEKLİNDEKİ PAYLAŞIMLAR TAMAMEN ASILSIZDIR, İFTİRADIR .İTİBAR ETMEYİNİZ. AYRICA BU METNİ SOSYAL MEDYADA DA PAYLAŞARAK MAĞDUROLAN VATANDAŞIMIZA YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM.

VEYSEL SARI

MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI