10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı 31 Mart Mahalli İdareler seçimine katılacak tüm adaylara başarılar diledi ve şoför esnafına da oylarını kullanma çağrısı yaptı.

Tarih : 26 Mart 2019 Salı 12:01

Başkan Veysel Sarı’nın konuyla ilgili değerlendirmesi ise şöyle:

“Bilindiği gibi oy kullanmak demokratik sistemlerde doğrudan demokrasinin temsili, demokrasiye olan katkısıdır. Vatandaşın en demokratik hakkı olan oy kullanması demokrasi sisteminin de bir gereğidir. Halkın doğrudan ve özgürce yöneticilerini seçmesi ise bir demokrasi olgusudur.

Bu düşünce ile 31 Mart Pazar günü, bizleri beş yıl yönetecek olan Büyük şehirlerde Büyükşehir, İlçeler için İlçe Belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtar ve ihtiyar heyetlerini seçmek için vatandaşın en demokratik haklarının en önemlisi olan oylarımızı kullanmak için sandığa gidileceğiz.

Seçimin son haftasına girdiğimiz bu günlerde tüm adayların bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki günlerde de birlik ve beraberliğimize gölge düşürmeyecek bir anlayış ile propaganda sürecini tamamlaması ve halkın iradesine saygı duyacaklarına inananlardan birisi olarak seçime katılan tüm adaylarımızın tamamını Mersin sevdalısı olarak görüyor, temsil ettiğim meslek örgütüm adınada tebrik ediyor başarılar diliyorum.

OY KULLANMAK DEMOKRATİK HAK, KUTSAL BİR GÖREVDİR.

Başkan Veysel Sarı tüm şoför esnafına şu çağrıyı yaptı :

Unutmayınız, oy kullanmak demokratik hak, kutsal bir görevdir. 1 Nisan günü bizleri yönetecek olan yerel yöneticilerimiz sizlerin oyları iş başına gelecektir. “Yukarıda da ifade ettiğim gibi, oy kullanmak demokratik sistemlerde doğrudan demokrasinin temsili, demokrasiye olan katkısıdır. Vatandaşın en demokratik hakkı olan oy kullanması demokrasi sisteminin de bir gereğidir. Oyunuzu mutlaka kullanınız, kullanmak istemeyenleri de ikna ediniz. Çünkü oy kullanmak sizin de yerelde söz sahibi olmanızı sağlayacaktır”.