14:28   VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.    09:11   AVRUPA ŞAMPIYONU TAEKVANDOCU’DAN SARı’YA ZIYARET    10:54   BAŞKAN SARI ; “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM    11:32       09:28       12:35   K    10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.

VEFAT

BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI VEFAT ETTİ.

Tarih : 10 Şubat 2019 Pazar 16:11

TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Veysel sarı’nın annesi Fahriye Sarı (97) bugün saat 13 sıralarında tedavi gördüğü özel hastanede vefat etti. Beş erkek bir kız anneside olan Fahriye Sarı 11 Şubat Pazartesi günü öğlen Kargıpınarı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kargıpınarı mezarlığında toprağa verilecek. Allah rahmet eylesin.

VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.

k