14:28   VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.    09:11   AVRUPA ŞAMPIYONU TAEKVANDOCU’DAN SARı’YA ZIYARET    10:54   BAŞKAN SARI ; “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM    11:32       09:28       12:35   K    10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.

GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.

Mersin Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Göçer ve bir gurup galericiler sitesi esnafı Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Tarih : 4 Şubat 2019 Pazartesi 10:43

Başkan Veysel Sarı’ya ve Oda yönetimine 2019 yılında da başarılar dileyen Oto galericileri sitesi yönetim kurulu başkanı Gürkan Göçer başkan Veysel Sarıya galericiler sitesiyle ilgili bilgi verdi. Başkan Veysel Sarı’da galericiler sitesi yönetim Kurulu başkanı Gürkan Göçer ve esnafın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti ve Mersin galericiler sitesinin Mersin’de önemli bir işlevi olduğunu ve buranın tüm oto galericilerinin sahiplenmesinin çok iyi olcağını belirtti.

Bilindiği gibi Mersin Oto galericiler sitesi Toroslar İlçesi Korukent mahallesinde hizmer vermektedir.

VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.

k