09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…    10:26   BAŞIMIZ SAĞOLSUN    13:09   TAKSİCİLERDEN BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ…    14:32   BAŞKAN SARI’NIN TAKSİ DURAKLARINA ANİ ZİYARETLERİ SÜRECEK.    13:07

GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.

Mersin Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Göçer ve bir gurup galericiler sitesi esnafı Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Tarih : 4 Şubat 2019 Pazartesi 10:43

Başkan Veysel Sarı’ya ve Oda yönetimine 2019 yılında da başarılar dileyen Oto galericileri sitesi yönetim kurulu başkanı Gürkan Göçer başkan Veysel Sarıya galericiler sitesiyle ilgili bilgi verdi. Başkan Veysel Sarı’da galericiler sitesi yönetim Kurulu başkanı Gürkan Göçer ve esnafın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti ve Mersin galericiler sitesinin Mersin’de önemli bir işlevi olduğunu ve buranın tüm oto galericilerinin sahiplenmesinin çok iyi olcağını belirtti.

Bilindiği gibi Mersin Oto galericiler sitesi Toroslar İlçesi Korukent mahallesinde hizmer vermektedir.

ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN