ANASAYFA    |    BİLGİ EDİNME    |    İLETİŞİM    

 
12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.   

 
VEYSEL SARI BAŞKANLIĞINDAKİ TOROSLAR KEFALET KOOPERATİFİNDE YÖNETİM GÜVEN TAZELEDİ
 

Başkan Veysel Sarı Başkanlığında Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Bünyesinde faaliyet gösteren S.S Toroslar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi kongresini yaptı.

 

Tarih : 21 Şubat 2018 Çarşamba 13:27

S.S Toroslar Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi olağan genel kurulu Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası 4. Kat salonunda yapıldı. Çevre il ve ilçeler ile Mersin’li kooperatif yöneticileri Muhammet Yalçın, Bahtiyar Namlı, Mahmut Şahin, bektaş Aslan, Hacı Mehmet Göçer, İsmet Erdoğan, Ahmet Levent Gizli, Ayhan Kabaali, Bünyamin Önel, Faruk Barışık, Tahir Alpaslan, Hasan manav, Ahmet Oktay ve Sabit Yelkovan’ın konuk olarak katıldıkları kongre başkan Veysel Sarı’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Divan seçimi için Başkan Veysel Sarı ve bir gurup üyenin önerisi ile Divan Başkanlığına Adana 1. Bölge kredi kooperatifleri Başkanı Muhammet Yalçınoy birliği ile getirildi.

Divanteşekkülünden sonra Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşımız okundu.

Tüzük gereği kooperatifin dönem faaliyeti üyelere başkan Sarı tarafından aktarıldı.

Başkan Sarı konuşmasında kooperatifin 1923 üyesi olduğunu ve üyelerine çok düşük faizlerle 22 Milyon 961 bin lira kredi verildiğine dikkat çekti.

Bu yapılan açıklama sonrası deneyimli kooperatifçi Muhammet Yalçının Başkan Veysel sarıyı kutladı ve böyle başarılı kooperatifin divan başkanlığını yapmaktan mutlu oldum dedi.

Daha sonra okunan hesap raporu da ibra edildi ve tek liste ile gidilen seçimde Veysel Sarı Başkanlığında Münir Güler, Hamit Ayhan, Halit Şimşek ve Atilla Kama oy birliği ile 3 yıllığına tekrar yönetime seçildiler.

Başkan Veysel Sarı yaptığı teşekkür konuşmasında ise şunları söyledi .

“Mersin Esnaf ve Sanatkarına hizmet amacı ile kurduğumuz bu kooperatifin başarısı için büyük bir özveri ile görev yapmaktayız. Bu kooperatifin faaliyet ve hesap raporlarında birtek yemek veya harcama faturaları göremezsiniz. Yapılan tek harcama personel ve kullanılan araçların giderleridir. Bu, bizler görevde olduğumuz sürecede böyle olacaktır. Ben hayatımı meslektaşlarıma,  Mersin’in esnaf ve sanatkarının  hizmetine adamışım” dedi ve kürsüyü alkışlarla terk etti.

   
Paylaş :
Etiketler :  veysel sarı



İÇERİK ARA
 
  


VİDEO TANITIM



HAVA DURUMU

..


KARAYOLLARI DURUMU



GÜNLÜK GAZETELER



SON DUYURULAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




   
     
 
Mersin
Kamyoncular, Kamyonetçİler, Otobüsçüler,
Otomobİlcİler ve Şoförler Esnaf Odası
Resmi Web Sitesi


Adres :
Barış Mahallesi, Bahçeler Cad. 4530 Sok. No:2 33010 Akdeniz/MERSİN

Telefon :
0 324 337 33 66 | Fax : 0 324 337 34 31

E-Mail :
bilgi@mersinsoforlerodasi.org.tr

Web :
www.mersinsoforlerodasi.org.tr

 

  Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA