12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

Başkan Veysel Sarı’nın Şirketi’ne iki ödül.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’nın Yönetim Kurulu başkanı olduğu “Sarılar Ziraat- Petrol Limited şirketi” Erdemli Belediyesi ve Erdemli TSO tarafından ödüllendirildi.

Tarih : 22 Eylül 2017 Cuma 08:52

İlk ödül Erdemli Belediyesinden verildi.

Mersin vergi dairesi ile işbirliği yapan Erdemli Belediyesi, İlçe’de faaliyet gösteren kurumlar vergisi mükellefleri arasından en çok kurumlar vergi vererek Erdemli’ye “katma değer” kazandıran kurumları belirledi ve “Erdemliye en çok katma değer kazandıran 2. kuruluş” olarak, Yönetim Kurulu Başkanlığını Veysel Sarı’nın, üyeliklerini ise kardeşleri Harun ve Muhammet Sarı’nın yaptığı Sarılar Ziraat- Petrol Limited Şirketi’ni ödüle layık gördü.

Önceki gün Karğıpınarı Wonasis otelde Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun önderliğinde yapılan törende Veysel Sarı ödülünü Erdemli saadet partisi İlçe Başkanı  Mehmet Yıldız’ın elinden aldı.

Veysel Sarı ödül sonrası konuyla ilgili olarak duygularını şu sözlerle ifade etti.

“Belediye  Başkanımız Mükerrem Tollu’ya çok teşekkür ediyorum. Merkezi Erdemli İlçemiz olan “Sarılar Ziraat-Petrol LTD ŞTİ” olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada, halen yaklaşık 100 çalışan sayımızı arttırarak Erdemli İlçesi ve halkına katkılarımız sürecektir.  Faaliyetlerimiz arasında yer alan Çeşmeli Opet Petrol’e kardeş 2. Petrol istasyonumuzda önümüzdeki günlerde Ayaş’ta hizmete girecektir.

Tarım sektörü ve unlu mamullerdeki mevcut iş hacmimiz ise yeni yatırımlarla daha da gelişecek ve Erdemli ilçemize daha çok iş gücü ve katma değer kazandırılacaktır” dedi.

2.ÖDÜL HİSARCIKLIOĞLUN’NUN ELİNDEN…

Erdemli Ticaret ve Sanayi odası da 2016 Yılında Erdemli’de en çok kurumlar vergisi veren 2. kuruluş olarak “Sarılar Ziraat-Petrol LTD” şirketini ödüle layık gördü.

Sarılar Ziraat- Petrol LTD şireketiYönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Erdemli TSO’nın 2.lik ödülünü bu kezse törene katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Hisarcıklıoğlu Veysel Sarı’yı ticari hayatındaki başarısından dolayı da tebrik etti ve TŞOF Yönetim Kurulu üyesi de olan Veysel sarı ile Hisarcıklıoğlu arasındaki samimi diyalog ise gözlerden kaçmadı.

Veysel sarı, Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldığı 2. Ödülden sonra da şunları söyledi.

Öncelikle emeği değerlendirerek bizleri ödüllendiren Erdemli Belediyesi ve Erdemli TSO başkanlarına teşekkür ediyorum.

Ülkeme ve memleketine ekonomik katkı sağlıyor olmanın ve bununda değerlendirmesi insana başka bir mutluluk yaşatıyor. Allah bu duyguyu yaşamayı her işadamına nasip etsin.  Bundan sonrada hedefimiz; etik kuralara bağlı kalarak ve kimsenin sırtına basmadan, çalışarak daha da büyüyüp gelişerek ülkemize, Mersinimize ve Erdemli İlçemize vatandaşlık görevimiz laiki sürdürülecektir” dedi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA