Milletvekili Özkan Şoförler odası başkanı Sarı’yı ziyaret etti

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın TBMM’nin tatile girmesi üzerine Mersin’de başlattığı programlı ziyaretini Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı Oda binasında ziyaret ederek sürdürdü.

Tarih : 17 Ağustos 2017 Perşembe 13:06

Önceki Gün, beraberinde AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer şahin, İlçe Başkan Yardıncısı Çetin Kayar, Belediye Meclis Üyesi Hasan Tüzün,İlçe Başkan Yardımcısı Halid Özsayım ile birlikte Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Milletvekili Hacı Özkan Başkan Veysel Sarı ve bir gurup taksici esnafı tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı.

Başkan Veysel Sarı ile yan yana oturan Milletvekili Hacı Özkan Başkan Veysel Sarı’nın yaptığı hoş geldiniz konuşmasında kendisiyle ilgili düşüncelerini aktarırken kullandığı ifadelerden ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili olmadan önce kendisinin de Mersin Lokantacı ve Pastacılar Odası başkanı olduğunu belirterek esnafın sorunlarını daima kendi sorunu gibi görüp dikkate aldığını, arkadaşım ve kardeş gibi sevdiğim başkan Veysel Sarı ile Ankara’da Mersin şoför esnafının sorunları için sık,sık bir araya geldikleri belirtti.

Kendisini karşılayan şoför esnafına TBMM çalışmaları ve Mersin’de yapımı süren ve yapılacak çalışmalar konusunda bilgiler de veren Hacı Özkan bu konuda şunları söyledi.

“Sürdürdüğümüz bu ziyaretlerle meslek odalarımızın ve Mersin halkının nabzını da tutmaya çalışıyoruz. Hizmete giren ve sürdürülen yatırımlara karşı halkımızın düşüncelerini önemsiyor ve bu konuda halkın intibalarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a aktarılmasında da köprü görevi yapıyorum”.

Daha sonra kendisini dinleyen şoför esnafının sorunlarını da not alan  Hacı Özkan, “sorunlarınızın çözümünde en etkili ve yetkili kişi Başkanınız Veysel Sarı’dır ve bende her zaman şoför esnafının yanında olmayı sürdüreceğim”dedi.