ANASAYFA    |    BİLGİ EDİNME    |    İLETİŞİM    

 
12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.   

 
Başkan Sarı Kocamaz’ın Taksiciler Toplantısını Değerlendirdi
 

Türkiye Şoförler ve otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı 28 Şubat günü oda konferans salonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Mersin’li taksici esnafının buluşmasını değerlendirdi

 

Tarih : 10 Nisan 2017 Pazartesi 18:39

Türkiye Şoförler ve otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı 28 Şubat günü oda konferans salonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Mersin’li taksici esnafının buluşmasını değerlendirdi.

Başkan Sarı, Mersin taksici esnafının birçok kez, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve şoförler odasına ilettikleri korsan taksi, korsan taksi durakları ve yeni duraklar  konusu ile taksici esnafının sıkıntılarının çözümüne yönelik yapıcı tutum ve kararlarından dolayı Başkan Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti. 

MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI UKOMEDE 30 ÜYEDEN BİRİDİR.

UKOME’de 30 üyeden biri olarak tüm taşımacılık sektörünün hak ve çıkarlarının korunmasında yadsınamaz bir çalışma ve mücadele içinde olduklarını da ifade eden Başkan sarı, “UKOME’de alınacak kararlar öncesi ilgili oda ve kuruluş temsilcilerini de zaman, zaman toplantılara çağrılarak görüşlerini aldığını da belirterek ; Mersin Şoförler  ve Otomobilciler Odasının UKOME’de taşımacılık sektörlerine yönelik temsil hakkını kullanamadığını iddia etmek ise maksatlı art niyet taşıyan bir düşüncenin ürünüdür. O nedenle de Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının UKOME’de ki gücü ve mücadelesini değerlendirecek en önemli hakem ise gerçek hak sahipleridir.  Ve, şu husus ta iyi bilinmelidir ki; temsilcisi olduğumuz sektörler içinde hiç kimseye, bir başkasının hakkına göz dikmesine, bir başkasının hakkını gasp etmesine her koşulda karşı olacaklarına da dikkat çekti.

BAŞKAN KOCAMAZ2IN SÖZLERİ İYİ OKUNMALI

Çalışmalarında öncülüğün mersin halkının güvenliği, rahatı ve huzuru olduğunu da belirten başkan Veysel Sarı, UKOME’de temsil ettiğimiz sektörün hak ve çıkarlarının da  en iyi şekilde korunacağından kimsenin şüphe duymasın. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın da belirttiği gibi hedef Mersin’e yakışır taksi ve toplu taşımacılık sektörü olduğuna sık, sık değinen da belirterek, Başkan Kocamaz’ın odamızda yaptığı açıklamaların iyi okunmasını istedi.

BAŞKAN KOCAMAZ NE DEMİŞT

Başkan Burhanettin Kocamaz’ın Kent trafiğini olumsuz etkileyen dolmuşları otobüse çevirmek istediklerini belirttiği açıklaması ise aynen şöyle :

 “1996 yılında alınan plakalardan 760 tanesi aktif olarak görev yapıyor. Bu bin 582 plakayı nasıl aldılar bilmiyorum. Bu kadar büyümesine rağmen bunun yarısı bile Mersin için fazla durumda. Bu sayıyla ilgili de bir karar alıp fazlaları gerekirse ilçelere dağıtacağız. Şehir içerisinde bin 400’ün üzerinde dolmuş, 700’ün üzerinde taksi dolaşıyor. Bu kadar fazla araç da trafiği felç olmaya doğru götürüyor. O yüzden özellikle dolmuşları otobüse çevirerek azaltma yönüne gitmemiz lazım. Bu kenti hep birlikte düşünmek zorundayız. Şu anda 63 tane durak var. Arkadaşlarımız bunu yeniden düzenliyor ve 77’ye çıkarıyor. Bunlardan 25 tanesi Akdeniz, 11 tanesi Toroslar, 13 tanesi Mezitli ve 28 tanesi de Yenişehir ilçesinde olacak.

TAKSİCİ ESNAFIN HAKKI KORUNACAKTIR

“Mersin’de Birileri kendini herkesten akıllı görmüş. Yeni bir tesis Mersin’de yapılır yapılmaz gidip orayı ele geçirmiş ve yetkileri olmadan insanlardan para toplamaya başlamıştır.

Mersin kuralları olan şehirdir.  Bu memleket kimsenin babasının çiftliği değil.

Kemik eğri kaynamış ve bu kemiği kırıp yeniden düzelteceğiz.

Kuralsızlığın olduğu yerde anarşi olur, şu anda olduğu gibi birileri işgalci olur ve başkalarından para toplamaya başlar.

Bu haksızlığın önüne geçeceğiz. Ekspres duraklar hayata geçireceğiz ve kimseye rant kapısı yaptırmayacağız. Bununla ilgili çalışmayı hemen başlatıyoruz. Bu durakların tamamının ihalesine çıktık. Tamamlayıp anahtarını taksicilere teslim edeceğiz. Mademki birlikte yaşıyoruz, birlikte yöneteceğiz. Hiç kimse, Burhanettin Kocamaz dahi olsa kurallar dışında kenti yönetmeye kalkmayacak.

Allah’ın izniyle kimsenin hakkını kimseye gasp ettirmeyiz. Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Zaman her şeyin ilacıdır. Herkes yaptığımız düzenlemelerin etkisini görecek ve herkes bizi daha iyi tanıyacak. Herkes kurallara, yasalara uyduğu sürece de bu kent barış ve kardeşlik şehri olacak, kimsenin ağız tadı bozulmayacak” demişti. 

   
Paylaş :
Etiketler :  veysel sarı, burhanettin kocamaz değerlendirme



İÇERİK ARA
 
  


VİDEO TANITIM



HAVA DURUMU

..


KARAYOLLARI DURUMU



GÜNLÜK GAZETELER



SON DUYURULAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




   
     
 
Mersin
Kamyoncular, Kamyonetçİler, Otobüsçüler,
Otomobİlcİler ve Şoförler Esnaf Odası
Resmi Web Sitesi


Adres :
Barış Mahallesi, Bahçeler Cad. 4530 Sok. No:2 33010 Akdeniz/MERSİN

Telefon :
0 324 337 33 66 | Fax : 0 324 337 34 31

E-Mail :
bilgi@mersinsoforlerodasi.org.tr

Web :
www.mersinsoforlerodasi.org.tr

 

  Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA