21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Başkan Yardımcısı Nazmı Kurt, Yönetim Kurulu üyeleri Durdu Onat ve Hamit Aksakal, TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

Tarih : 23 Şubat 2022 Çarşamba 11:46

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, “ziyaretimizin amacı,  öncelikle deneyimli oda başkanı Sayın Veysel Sarı’yı başarısından dolayı tebrik etmek ve kendisini MHP Toroslar İlçe teşkilatı ve çalışmaları hakkında bilgilendirmektir. Başkan Veysel Sarı’ya ziyaretimizde bizlere gösterdiği incelikten dolayı teşekkür edip başarılarının sürmesini diliyorum” dedi.

MHP Toroslar İlçe Başkan Sayın Hüsnü Doğan ve arkadaşlarının nazik ziyaretlerinden ve başarı dileklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sarı, konuklarına Oda ve Odanın üye yapısı hakkında bilgi verdi ve MHP Toroslar İlçe teşkilatına da başarılar diledi.

Başkan Veysel Sarı, yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Nazmı Kurt, Yönetim Kurulu üyeleri Durdu Onat ve Hamit Aksakal’a odanın anı köşesinde yer alan fotoğraflar hakkında bilgi ve verdi ve ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA