09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.

MTSO dan Odamızı Ziyaret

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ve Yönetim Kurulu Başkanı Odamızı Ziyarete Geldiler

Tarih : 24 Ocak 2022 Pazartesi 15:10

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan beraberlerindeki bir heyetle odamızı  ziyarete gelerek yeni görev sürecinde Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı ve Yönetim Kuruluna başarı dileklerini ve tebriklerini sundular.

MTSO Y.K. Başkanı Ayhan Kızıltan Mersin'in büyük bir metropol olduğunu vurgulayan sözleriyle,Mersin'e hizmet yarışındaki Meslek örgütlerinin Mersin'e kazandırdığı değer; bu örgütlerdeki liyakatlı kişiler sayesindedir, Bu durum verilen emeklerin boşa gitmediği anlamına gelmektedir,dedi. Mersin'de sanayisi ve ticaretiyle ekonomik anlamda önemli adımlar atılmakta olduğunu ifade etti. MTSO olarak diğer odalar ve meslek örgütleriyle dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini belirten Mecis Başkanı Hamit İzol ise; Bu anlamada çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve YK. Başkanı Ayhan Kızıltan Mersin’in en büyük meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoförler ve Odasında Başkan Veysel Sarı’yı ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını belirttiler.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade eden başkan Veysel Sarı, Mersin Şoförler Odası Genel Kurulundaki demokratik süreç, ve seçimin pozitif etkileri ve odaya katkılarını anlattı. Seçimin kendilerine yeni ufuklar açtığını vizyonlarının daha da genişlediğini bildiren Veysel Sarı, yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA