09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.

MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.

Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Özgür Türker, Başkan Yardımcısı Tuncay Öztürk, İl Saymanı Mustafa Bulut, İl sekreteri Zafer Pamukçu, İl Eğitim sekreteri Erol Perçem Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

Tarih : 13 Aralık 2021 Pazartesi 11:16

MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI'YI ZİYARET.

Memleket Partisi İl yönetiminin Mersin Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade eden başkan Veysel Sarı Mersin Şoförler Odası üye yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Memleket Partimsi İl Başkanı Özgür Türker’de Memleket Partisi İl yönetimi olarak saha çalışmalarını sürdürdüklerini ve Mersin’in en büyük Meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoförler ve Odasında Başkan Veysel Sarı’yı ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını belirtti. İl Başkanı Özgür Türker daha sonrada,  Memleket Partisinin yapısı, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret toplu fotoğraf çekimleri ile sonlanırken Başkan Veysel Sarı, Memleket Partisi il yönetiminin ziyaretlerinden memnuniyetini bir kez daha belirterek teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA