09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    12:47   İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET    10:48       09:32   ŞOFÖRLERİN “İMDAT” ÇIĞLIĞI…    11:46   MHP TOROSLAR İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    10:43   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OLCAY KILAVUZ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARET ETTİ.    12:25   BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.    12:23   MERSİN ULAŞIM SEKTÖRÜ ÖTV’SİZ YAKIT İSTİYOR    12:17    MİLLETVEKİLİ HACI ÖZKAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    08:59   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’DAN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    14:08   VEYSEL SARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZİYARET.    15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.

1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.

Merkezi Adana’da bulunan S.S. 1.Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birliği, Kooperatif Yönetim Kurulu üyesi olan Veysel Sarı’nın konuğu olarak Mersin’de toplandı.

Tarih : 7 Aralık 2021 Salı 13:27

1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri Veysel Sarı, Hüseyin Karabulut, Fatih Özcan, Tahir Alpaslan, Bahtiyar Namlı, Sabit Yelkovan, Nevzat Alptekin, Mahmut Şahin ve İbrahim İkidağ’ın hazır bulunduğu toplantıda gündemde yer alan konular görüşüldü. Toplantıda alınan bir kararla, 1.Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifleri birliğinin bundan sonra her ay birlik yönetim kurulu üyelerinin illerinde yapılması da kararlaştırıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Yalçın Mersin’de yapılan toplantının çok yararlı olduğunu belirtti ve Başkan Veysel Sarı’ya konuk severliğinden dolayı da teşekkür etti.

Merkezi Adana’da bulunan S.S. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birliğinin Adana dışında yapılan ilk Toplantısı anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA