15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.    09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43

BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…

Başkan Veysel Sarı 1 Aralık Çarşamba günü başlayıp, 1 Nisan 2022 tarihinde sona erecek olan “ticari araçlarda kış lastiği “ uygulaması konusunda şu uyarıda bulundu.

Tarih : 26 Kasım 2021 Cuma 10:40

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Veysel Sarı, kış lastiği uygulamasının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, Karayollarında yolcu ve eşya taşımacılığı yapan ticari araçlara kış lastiği takılmasını, illerin hava ve iklim şartlarına göre yılın belirli dönemi için zorunlu tutulduğunu belirtti.

Başkan Veysel Sarı konuyla ilgili açıklamasını şu sözlerle sürdürdü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının kararları gereği Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü başlayıp, 1 Nisan 2022'de sona erecektir.  Belirtilen tarihler arasında kış lastiği takmayan araç sahiplerine uygulanan ceza ise   846 TL olacaktır.

Ayrıca, Karayollarında tüm araçlar, tüm güvenlik güçlerince çok sıkı denetlenecek ve özellikle kış şartlarına uygun lastik takmayan araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecektir.

7 Derecenin altında ve buzlanma olmayan Güney ve Ege bölgesi illerinde ise kış lastiği kullanımına valiliklerin karar verecek olmasına karşın şehirlerarası çalışmak zorunda kalacak ticari araç sürücülerinin bu konuda tedbirli olmalarını öneriyorum. Yük ve yolcu taşımacılığı yapanlar dışındaki hususi araçlar için uygulama zorunlu yok ancak can ve mal güvenliğiyle güvenli seyahat için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması büyük önem taşıyor.” dedi.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA