15:10   MTSO DAN ODAMıZı ZIYARET    09:40   VEYSEL SARı GÜVEN TAZELEDI    17:50   TAKSİCİLERİN İSTEDİĞİ OLDU.    10:37   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ 2. PLAKA BASIM ATÖLYESİ GALERİCİLER SİTESİNDE HİZMETE GİRDİ.    11:16   MEMLEKET PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    13:27   1.BÖLGE ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ MERSİN’DE TOPLANDI.    09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43

KUTLU OLSUN...

Tarih : 22 Nisan 2021 Perşembe 11:57

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2022 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA