15:44   BAŞKAN SARI TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KIŞ LASTİĞİ KONUSUNDA UYARDI…    15:40       12:30   BAŞKAN VEYSEL SARI ’DAN LÜTFİ ELVAN’A KUTLAMA     12:24   BAŞKAN VEYSEL SARI: “ÖNCELİKLİ İŞİMİZ, MERSİN HALKININ VE TAKSİCİ ESNAFIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.    15:59       17:43   .    07:16       10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.

Üç yıllık bir çalışmadan sonra eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu’nun Genel Başkanlığında kurulan “DOĞRU PARTİ” Mersin İl Başkanlığına getirilen Muhsin Bayar eski dostum dediği Başkan Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Tarih : 14 Ekim 2020 Çarşamba 09:15

Merkez Karar Kurulu üyesi Erol Önder, İl Yönetim kurulu üyesi Harun Gökçay ve MKK üyesi Ahmet Alaca ile birlikte Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı veysel Sarı’yı makamında ziyaret eden Muhsin Bayar ve Genel İdare kurulu üyeleri partinin kuruluşu, ilkeleri ve yapılacak saha çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Muhsin Bayar ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Veysel Sarı ile güzel bir dostluk ilişkisi içinde olduk. Bizi bir kılan bir Mersin İdman Yurdu sevgimiz var ki onu kimseler silemez. Kadim dostum Veysel Sarı’ya Ankaradaki görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Veysel Sarı’da, Dostum Muhsin Bayar’ın odamızı ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Ayrıca, Muhsin Bayar’ı tekrar Mersin’de görmek, kısa sürelide olsa eskileri anmaktan çok mutlu oldum. Dost kazanmakta başarılı olduğu gibi “DOĞRU PARTİ” İl Başkanlığın da da başarılı olacağına inanarak kendisine önce sağlık, sonrada üstün başarılar diliyorum” dedi.

Çok samimi bir ortamda süren Ziyaret daha sonra anı fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.