15:44   BAŞKAN SARI TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KIŞ LASTİĞİ KONUSUNDA UYARDI…    15:40       12:30   BAŞKAN VEYSEL SARI ’DAN LÜTFİ ELVAN’A KUTLAMA     12:24   BAŞKAN VEYSEL SARI: “ÖNCELİKLİ İŞİMİZ, MERSİN HALKININ VE TAKSİCİ ESNAFIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.    15:59       17:43   .    07:16       10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı birer aralıklarla ayın iki haftası TŞOF Başkan Vekilliği görevi nedeniyle Ankara’da genel merkezde görev yapıyor. Başkan Sarı, Mersin’de olduğu haftalarda ise günlerini şoförlerin sorunlarını dinlemekle geçiriyor.

Tarih : 10 Ekim 2020 Cumartesi 10:21

Mersin’de olduğu günlerde Odanın işlerinden arta kalan zamanını taksicilerle toplantılar yaparak geçiren Başkan Veysel Sarı son toplantısını yine, şoförlerin Korona virüs COVID-19 salgını nedeniyle yaşanılan zor günlerde uğradıkları maddi kayıp nedeniyle ödenemeyen borçların çözümüne ayırdı.

Çağrı ve gelen istekler üzerine oda üyesi şoför esnafını gruplar halinde makamında kabul eden Başkan sarı, sohbet havası içinde geçmesine özen gösterdiği toplantılarda şoför esnafının dile getirdiği sorunlarını ilgilileri telefonla arayarak anında çözüme de kavuşturuyor.

Başkan Veysel Sarı, yaptığı bir önceki toplantıda ise yine birkaç durakta yaşanılan tahsis konusu ile bazı şoförlerin korsan tabir edilen taksilerin durak yakınlarında bekleyerek yolcu aldıklarını, bu sorunun üstesinden nasıl geleceklerini sormaları üzerine başkan Veysel Sarı ; odamızın öncülüğünde sorunun kurallar içinde hareket ederek çözüme kavuşturulacağını, yani  ilgili makamlara bireysel şikâyetçi olarak da çözülebileceğini de belirtti ve kesinlikle şiddete baş vurulmamasını da istedi. Başkan Sarı’nın her toplantı sonrası önemle üzerinde durduğu bir başka konu ise “pandemi ve trafik kurallarına” uyulması oluyor.