08:43   .    10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI    11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, İçişleri Bakanlığı’nın genelgelerine uyarak ticari araçların periyodik ilaçlanmasını sürdürüyor.

Tarih : 14 Ağustos 2020 Cuma 13:08

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, İçişleri Bakanlığı'nın genelgelerine uyarak ticari araçların periyodik ilaçlanmasını sürdürüyor.

Mersin halkının daha sağlıklı bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak amacı ile oda bünyesinde kurulan sistem sayesinde her hafta tüm taksi duraklarının yanı sıra Bin 200 takside muntazaman ilaçlanıyor. Taksiler verilen bu hizmet hiçbir ücret ödemezken, ilaçlanan araçlarda trafik kontrollerine karşıda kayıt altına alınıyor.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Korona virüs salgınına karşı yapılan uygulamayı şu sözlerle açıkladı.

"İçişleri Bakanlığının ticari araçların sık sık ilaçlanması konusunda gösterdiği hassasiyeti dikkate aldık ve oda bünyesinde İstanbul’dan TSE standardında ozon ve kimyasal ilaçlama yapabilen kendi ilaçlama sistemimizi oluşturduk. Bunda öncelikli amacımız, Mersin’de halkımızın daha sağlıklı araçlarda seyahat etmelerini sağlamak ve taksici esnafımızı bu zor günlerde ilaçlama ücretlerinden kurtarmaktır.

Krona salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren, taksi durakları ile piyasadaki Bin 200 taksi her hafta oda hizmet binamıza gelerek araçlarını ilaçlatırken, bu önlemlere karşı taksici esnafımız yolcuların ve kendi sağlıkları içinde araçlarında maske bulundurmakta yolcunun talebi halinde araç ilaçlama belgesini de göstermek zorundadırlar " dedi.