11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı KORONA virüsünün ortaya çıktı günler 1585 taksi ile onlarca minibüsü ilaçlatmasından sonra şimdide yaklaşık 1000 taksiciye gıda kolisi dağıtımı başlattı.

Tarih : 29 Nisan 2020 Çarşamba 12:13

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları birliği Başkanı Talat Dinçer ile Mersin Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gönderdiği gıda kolilerinin Odaya kayıtlı yaklaşık 1000 taksici esnafına dağıtımına başlandı.

Dağıtımın başlatılması nedeniyle Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasına gelen ESOB Başkanı Talat Dinçer “Korona sağlını esnafımıza büyük darbe vurdu. Maalesef 30 bin esnafımız kepenk kapatmak zorunda kaldı. Olağanüstü günler yaşadığımız şu günlerde, azda olsa esnafımıza destek olabilmek için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ile bu dayanışma konusunda iletişimimiz sürecek ve gıda kolilerinin zor durumda olan tüm esnafımıza ulaştırmayada çalışacağız” dedi.

Başkan Veysel Sarı’da başlatılan gıda kolisi dağıtımıyla ilgili olarak şunları söyledi.

“Bilindiği üzere, Mart ayı ortalarından buyana kent içi ulaşımında taksiyi tercih eden 65 yaş üstü Mersinlilerin evlerinden çıkmasının yasaklanması, yine sağlından endişe duyan binlerce orta yaş Mersinli hemşerimizin haklı olarak evine kapanması üzerine gelirlerinin oldukça düşmesi sonucu  evinin iaşesini bile karşılayamaz duruma gelmiştir. Taksici esnafımızın bu sıkıntısını asgari düzeye indirmek amacı ile Mersin Büyükşehir Belediye Baaşkanımız sayın Vahap Seçer’in gönderdiği gıda kolilerini 1000 taksi esnafımıza ulaştırmaya  başladık. Sağlık kurulu kararı ile bir yığılmanın yaşanmamasının ve sosyal mesafenin korunması amacıyla gıda kolisi dağıtımı 3-4 güne yayarak sürdüreceğiz. “Çam sakızı çoban armağanı” misali şimdilik kaydı ile başlattığımız gıda kolisi dağıtım işini  imkanlar ölçüsünde, ileriki günlerde de sürdürmeye gayret edeceğiz” dedi.