11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28

BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu (TŞOF) Yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı polis teşkilatının kuruluşunun 175. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tarih : 9 Nisan 2020 Perşembe 13:36

Başkan Veysel Sarı’nın,  Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet müdürü Mehmet Şahne, İl Emniyet Müdürü Yardımcıları ile  İlçe Emniyet Müdürlerine gönderdiği mesajında ; “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı, canı pahasına ve büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ile bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz kesinlikle unutulmayacaktır” dedi.

Başkan Veysel Sarı’nın yayınladığı mesaj’ın tamamı  şöyle.

“Türk Polis teşkilatın kurulmasından bu yana, Polisimiz toplumun güvenliği ve huzuru, trafik hizmetinden vatan müdafaasına kadar başarı ile yılmadan verdiği kararlı mücadele ile Türk halkının gönünde sevgi ve takdir duygularıyla müstesna bir yere sahiptir.

Ayrıca: Cefakâr polisimizin, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı canı pahasına, büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ve bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz de kesinlikle unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü en içten   dileklerle kutlarken, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ve içi vatan, millet sevgisi ile dolu görev başındaki tüm polisimize başarılar diliyor saygılar, sevgiler sunuyorum”.