01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, Oda hizmet binası ile taksi ve dolmuşlarda bakteri ve haşerelere karşı ilaçlama başlattı.

Tarih : 10 Mart 2020 Salı 12:15

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, bir süredir dünyayı tehdit altına alıp binlerce insanın ölümüne neden olan “korena” virüsünün yaptığı tahribatın sağlıksız ortamlardan beslendiği gerçeğinden yola çıkarak Mersin’de yolcu taşımacılığı yapan 1000 taksi ile minibüslerin virüs, bakteri ve mikroplara karşı ozon ve haşerelere karşıda biyosidal ürünle ilaçlanacağını belirtti.

Başkan Veysel Sarı konuyla ilgili şunları söyledi:

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak ilk dezenfeksiyon uygulamasını her gün yüzlerce insanımızın girip çıktığı hizmet binamızdan başlattık. Bodrumdan başlayarak 6. Katta bulunan konferans salonuna kadar olan düğün salonu dahil tüm birimler dünya sağlık örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından kentsel haşerelerin kontrolünde kesin etkili ve kokusuz, akut tehlike oluşturmayan “insektisit ve rodentisit” maddeler ve bakteriler içinde ozon 3 kullanılarak “İnsecto” İlaçlama firması tarafından dezenfekte edilmiştir.

Bu dezenfeksiyon işlemi ayrıca Mersin’deki tüm taksi ve dolmuşlarda da virüs, bakteri ve mikropların yanı sıra  otomobilin içinde oluşan istenmeyen tüm kokulara karşıda uygulanacak ve bu sayede Mersinliler çok sağlıklı bir ortamda seyahat edecektir, dedi ”.

Başkan Veysel Sarı, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bu uygulamayı başlatan ilk Oda olduğuna da dikkat çekti ve taksilerin ilaçlanmaya başlanmasına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in de nezaret ettiğini belirtti.

OZON 3.

Kimyasal olmayan ve havadaki oksijen ozon 2 yi alan cihaz, oızon 2’yi  ozon 3e çevirip tüm bakterileri yüksek bir etki ile yok etme gücüne sahip hale getirmektedir.