15:44   BAŞKAN SARI TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KIŞ LASTİĞİ KONUSUNDA UYARDI…    15:40       12:30   BAŞKAN VEYSEL SARI ’DAN LÜTFİ ELVAN’A KUTLAMA     12:24   BAŞKAN VEYSEL SARI: “ÖNCELİKLİ İŞİMİZ, MERSİN HALKININ VE TAKSİCİ ESNAFIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.    15:59       17:43   .    07:16       10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.

Kısa adı “TŞOF” olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonu şehit olan 33 Mehmetçiğimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Veysel Sarı’nın mesajı şöyle:

Tarih : 28 Şubat 2020 Cuma 11:37

Başkan Veysel Sarı’nın mesajı şöyle:

“27 Şubat Perşembe gecesi, Türk halkının içini acıtan ve hafızalardan çıkmayacak ve bir gece oldu. TV Kanallarının Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonu 33 Mehmetçiğimiz şehit olduğu haberi tüm ulusumuza tarifi mümkün olmayan bir üzüntü yaşatmıştır.

Suriye’nin İdlib kentinde hava saldırısı şehit düşen tüm kahraman askerlerimize Allahtan rahmet, yaralı evlatlarımıza da acil şifalar diliyor ailelerine ve tüm ulusumuza da şahsım ve camiam adına baş sağlığı diliyorum”.