01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20

YAPILAN PROTOKOLE GÖRE MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINA KAYITLI ÜYELER İLE 1. DERECE YAKINLARI (EŞ- ÇOCUK ANNE VE BABALARI) HASTANE HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ YARARLANACAK.

Tarih : 17 Şubat 2020 Pazartesi 11:19

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ile VM Medical Park hastanesi arasında gerçekleştirilen indirim protokolü Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı ile VM Medical Park hastanesi Kurumsal tanıtım sorumlusu Arzu Battı Vucut arasında imzalandı.

Mersin Şoförler Odası üyeleri bugünden itibaren VM Medical Park Hastanesinde sağlık hizmetlerinden belirtilen oranda indirim alabilecekler.

VM Medical Park Hastanesi ile imzalanan protokolden sonra yapmış olduğu indirime göre ; Sağlık İndirim Protokolü kapsamında Uzm.Dr. Poliklinik , laboratuar Ve tetkik ücretlerinde %25 indirim sağlanmıştır. Buna göre, tüm üyelerimiz ve 1.dereceden yakınları bu indirim hakkına sahip olacaklar. Hastane yönetimi zaman, zaman yapacağı indirim ve kampanyaları odamız aracılığı ile üyelerimize duyurulacaktır.

VM Medical Park Hastanesi İle yapmış olduğumuz ve tüm üyelerimiz ve 1.dereceden yakınlarının  Mart ayı sonuna kadar yararlanacağı  Sağlık İndirim Protokolü kapsamında Uzm.Dr. Poliklinik , laboratuar Ve tetkik ücretlerinde %25 indirim ise şöyle

·         Dahiliye Mini Sağlık Paketi 690 TL yerine 150 TL

·         Meme sağlığı paketi 200 TL

·         Kadın Sağlığı Paketi 160 TL