08:43   .    10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI    11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN

MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.

YAPILAN PROTOKOLE GÖRE MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINA KAYITLI ÜYELER İLE 1. DERECE YAKINLARI (EŞ- ÇOCUK ANNE VE BABALARI) HASTANE HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ YARARLANACAK.

Tarih : 17 Şubat 2020 Pazartesi 11:19

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ile VM Medical Park hastanesi arasında gerçekleştirilen indirim protokolü Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı ile VM Medical Park hastanesi Kurumsal tanıtım sorumlusu Arzu Battı Vucut arasında imzalandı.

Mersin Şoförler Odası üyeleri bugünden itibaren VM Medical Park Hastanesinde sağlık hizmetlerinden belirtilen oranda indirim alabilecekler.

VM Medical Park Hastanesi ile imzalanan protokolden sonra yapmış olduğu indirime göre ; Sağlık İndirim Protokolü kapsamında Uzm.Dr. Poliklinik , laboratuar Ve tetkik ücretlerinde %25 indirim sağlanmıştır. Buna göre, tüm üyelerimiz ve 1.dereceden yakınları bu indirim hakkına sahip olacaklar. Hastane yönetimi zaman, zaman yapacağı indirim ve kampanyaları odamız aracılığı ile üyelerimize duyurulacaktır.

VM Medical Park Hastanesi İle yapmış olduğumuz ve tüm üyelerimiz ve 1.dereceden yakınlarının  Mart ayı sonuna kadar yararlanacağı  Sağlık İndirim Protokolü kapsamında Uzm.Dr. Poliklinik , laboratuar Ve tetkik ücretlerinde %25 indirim ise şöyle

·         Dahiliye Mini Sağlık Paketi 690 TL yerine 150 TL

·         Meme sağlığı paketi 200 TL

·         Kadın Sağlığı Paketi 160 TL