BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NA ZİYARET.

Bir yakınına taziye ziyareti için Diyarbakır’a giden TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Basri Güzeloğlu’nu Büyükşehir Belediyesindeki makamında ziyaret etti.

Tarih : 7 Ekim 2019 Pazartesi 11:57

Başkan Veysel Sarıyı Büyükşehir Belediyesi makam girişinde samimi bir şekilde kucaklayarak Karşılayan Güzeloğlu, Başkan Sarı’dan Mersin ve Mersin’li dostlarıyla ilgili bilgiler aldı. Uzun bir sohbetin sonunda Güzeloğlu başkan Veysel Sarı’yı aynı samimiyetle Mersin’li dostlarına selam göndererek yolcu etti.

Başkan Veysel Sarı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Basri Güzeloğlu’na yaptığı ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Mersin’de üç yıl 5 ay görev yapan Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’nu Diyarbakır’a gitmişken ziyaret etmemek olmazdı. Sayın Güzeloğlu’nun Mersin’de görev yaptığı süre içinde unutulmayacak çok güzel diyaloglarımız olmuştur. Oldukça kibar ve görevine âşık, bilgili bir vali ile çalışmış olmaktan da büyük gurur duyuyorum. 15 Eylül 2014 tarihinde Kocaeli Valiliğine, daha sonrada Samsun Valiliğine atanmasına rağmen her fırsatta biz onu, oda bizi arar ve Mersin’i konuşurduk. Valiliğinin yanı sıra mükemmel bir dost olan Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu’nun başarılarla dolu bürokratik yaşamında yolunun açık olmasını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Hasan Basri Güzeloğlu 11 Mayıs 2010 Tarihinde Mersin’e atanan ve 15 Eylül 2014 tarihinde de Kocaeli Valiliğine getirilen Hasan Basri Güzeloğlu Mersinde görev yaptığı 3 yıl 5 ay içerisinde Mersin’in tüm oda, dernek ve diğer kuruluşlarla iyi bir diyalog içinde olmuş, Mersin’e veda ettiği gün ise Valimiz Güzeloğlu yüzlerce Mersinli tarafından otoban girişinde sevgi ile uğurlanmıştı.