15:44   BAŞKAN SARI TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KIŞ LASTİĞİ KONUSUNDA UYARDI…    15:40       12:30   BAŞKAN VEYSEL SARI ’DAN LÜTFİ ELVAN’A KUTLAMA     12:24   BAŞKAN VEYSEL SARI: “ÖNCELİKLİ İŞİMİZ, MERSİN HALKININ VE TAKSİCİ ESNAFIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAKTIR.    15:59       17:43   .    07:16       10:05   DUYURU…    09:15   DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:21    BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE UYARI;    10:21   BAŞKAN VEYSEL SARI HER FIRSATTA TAKSİCİLERLE BİRLİKTE…    11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.

Tarih : 11 Eylül 2019 Çarşamba 14:28

SAYIN VAHAP SEÇER

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI.

CUMHURBAŞKANI’MIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN “30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI” TOPLANTISINA KATILMAK ÜZERE ANKARA’YA GİDERKEN, SİZE KORUMA EKİBİ OLARAK EŞLİK EDEN ARACIN AKSARAY’DA  KAZA YAPMASI VE BU KAZA SONUCU ÜÇ GÖREVLİNİN YARALANDIĞI HABERİ ŞAHSIMDA VE CAMİAMIZDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATMIŞTIR.

SİZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TÜM CAMİAMIZ ADINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLEĞİMİZİ GÖNDERİYOR, YARALI GÖREVLİLEREDE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ. SAYGILARIMIZLA.

TÜRKİYE

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONU