01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Tarih : 12 Aralık 2018 Çarşamba 10:26

ACI BİR KAYIP

ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SEVGİLİ ERTUGRUL VERDİ ABİMİZİN, DEĞERLİ OĞLU ALTUĞ VERDİ BUGÜN MAKAMINDA UGRADIGI SiLAHLI BİR SALDIRI SONUCU SEHiT OLMUŞTTUR.

RiZE iL EMNiYET MÜDÜRÜMÜZ ALTUG VERDi'NiN NAŞI 12.12. 2018 ÇARSAMBA GÜNÜ  iKiNDi NAMAZINI MÜTEAKiP MUGDAT CAMiiNDE KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN MERSiN AKBELEN SEHiTLiGiNE TOPRAĞA VERİLECEKTİR.

ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK BÜYÜKTÜR.

.ŞEHİDİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE VE TÜM EMNİYET TEŞKİLATINA BAŞ SAĞLI DİLİYORUM. HEPİMİZ CENAZEDE OLACAĞIZ

VEYSEL SARI

TŞOF YÖN.KUR.ÜYESİ