10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Tarih : 12 Aralık 2018 Çarşamba 10:26

ACI BİR KAYIP

ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SEVGİLİ ERTUGRUL VERDİ ABİMİZİN, DEĞERLİ OĞLU ALTUĞ VERDİ BUGÜN MAKAMINDA UGRADIGI SiLAHLI BİR SALDIRI SONUCU SEHiT OLMUŞTTUR.

RiZE iL EMNiYET MÜDÜRÜMÜZ ALTUG VERDi'NiN NAŞI 12.12. 2018 ÇARSAMBA GÜNÜ  iKiNDi NAMAZINI MÜTEAKiP MUGDAT CAMiiNDE KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN MERSiN AKBELEN SEHiTLiGiNE TOPRAĞA VERİLECEKTİR.

ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK BÜYÜKTÜR.

.ŞEHİDİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AİLESİNE VE TÜM EMNİYET TEŞKİLATINA BAŞ SAĞLI DİLİYORUM. HEPİMİZ CENAZEDE OLACAĞIZ

VEYSEL SARI

TŞOF YÖN.KUR.ÜYESİ