09:28       12:35   K    10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI “MEÜTECHSPORTS” EKİBİNE SPONSOR OLDU...

Mersin Üniversitesi öğrencileri “MEÜTechSports” ekibinden Mustafa Kök ve Hakan Akdeniz Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Tarih : 31 Temmuz 2018 Salı 11:58

Mersin Şoförler Odası, Mersin Üniversitesi “MEÜTechSports” ekibinin  talebi üzerinde öğrencilerin üzerinde çalıştığı hem elektromobil (batarya elektrik enerjili araç), hem de hidromobil (hidrojen enerjili araç) kategorilerinde 5-12 Ağustos tarihlerinde TÜBİTAK’ın organize ettiği ve Kocaeli körfez pistinde yapılacak yarışmalara katılacak olan 17 kişilik ekibin ulaşım sponsoru oldu.

Mersin Üniversitesi adına 5-12 Ağustos tarihleri arasında TÜBİTAK tarafından organize edilen yarışmada “ürettikleri elektromobil (batarya elektrik enerjili araç), hem de hidromobil (hidrojen enerjili araç) kategorilerinde Kocaeli Körfez pistinde katılacakları yarışlarda derece almaları beklenen Mersin Üniversitesi “MEÜTechSports” öğrencileri Mustafa Kök ve Hakan Akdeniz, Başkan Veysel Sarı’dan yarışmalara katılacak 17 kişilik  ekibin Kocaeli’ne gidiş ve dönüşlerini sağlamak üzere“ulaşım sponsoru” olmasını istediler.

Başkan Veysel Sarı ise, Mersin Üniversitesi makine Mühendisliği bölümü öğrencilerin oluşturduğu “MEÜTechSports” ekibinden Mustafa Kök ve Hakan Akdeniz, ürettikleri ve üzerinde çalışmaları sürdürülen “batarya elektrik enerjili araç ve hidrojen enerjili araçlar” hakkında verdikleri bilgiden çok etkilendiğini belirterek, ülkemizin bilim ve teknolojik gelişmesine katkı sunmak her kurumun, her bireyin görevi olmalıdır.

İnanıyorum ki girişimci bu gençlerimiz kendilerine sağlanacak imkanlarla daha farklı yeniliklere imza atacaklardır.

O nedenle: Konu araç ve yakıt olunca Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası, Mersin Üniversitesi öğrencilerinin umut veren bu çalışmasına duyarsız kalamazdı.

O nedenle; Mersin Üniversitesi “MEÜTechSports” ekibinin 5-12 Ağustos tarihleri arasında Kocaeli körfez pistinde yapılacak yarışmalara katılmalarını sağlamak üzere gidiş- dönüşlerine katkı verecektir.

Gururumuz Mersin Üniversitemizin “TechSports” ekibinde görev alan tüm gençlerimizi bu çalışmalarından dolayı kutluyor ve katılacakları yaraşmalarda da başarılar diliyorum” dedi.

k