01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20

Başkanı Veysel Sarı 15 Temmuz mesajı yayınladı…

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu Üyesi veMersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı “15 Temmuz Türk halkının egemenlik ve demokrasine sahip çıktığı gündür.”

Tarih : 13 Temmuz 2018 Cuma 11:46

Başkanı Veysel Sarı 15 Temmuz mesajı yayınladı…

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)

Yönetim Kurulu Üyesi veMersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı “15 Temmuz Türk halkının  egemenlik ve demokrasine sahip çıktığı gündür.”

Başkan Veysel Sarı’nın tüm Oda başkanları, üyeler ve basın aracılıyla halkla paylaştığı “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri anma günü “ mesajı aynen şöyle :

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Ülkemizin karanlığa sürüklenmek istendiği ve halkımızın “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!” diyerek sokaklara çıkarak demokrasisine sahip çıktığı gün olan 15 Temmuz 2016 günü  ve 249 demokrasi şehidimiz asla unutulmayacaktır. Saygıyla.

Veysel SARI

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)

Yönetim Kurulu Üyesi

ve