CHP MERSİN 1.SIRA ADAYI GÖKÇEL’DEN BAŞKAN SARIYA ZİYARET…

CHP Mersin 1. Sıra adayı Cengiz Gökçel Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

Tarih : 11 Haziran 2018 Pazartesi 08:48

Mersin Ziraat Odası Başkanlığı döneminde de iyi ilişkiler içinde olan Gökçel ve Sarı’nın bir araya gelmeleri oda çalışmalarıyla ilgili koyu bir sohbete neden oldu.

Başkan Veysel Sarı ziyarette yaptığı konuşmada ; “Bir Oda Başkanının daha Milletvekili seçilecek olmasından büyük mutluluk duydum. duyduğu Baba  dostum, arkadaşım Mersin Ziraat Odası başkanı Cengiz Gökçel’in 1. Sıradan Milletvekili adayı gösterilmesi ise çok isabetli bir tercih olmuştur. Cengiz Gökçel  Mersin sevdası, çalışkanlığı ve duruşu ile Mersin adına güzel hizmetlere katkı yapacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretine katılanlara CHP’nin tarım politikası ve bunun Mersine nasıl yansıyacağı konusunda bilgiler veren Cengiz Gökçel Mersin tarımının tüm ülkede olduğu gibi yok olma noktasına geldiğini, ürünlerin para etmemesi üreticiyi üretim yapmaya korkar, çekinir hale getirdiğini belirtti ve Mersin üreticisinin sorunlarını  Ankara’ya taşıyarak çözümü için uğraş vereceğini belirtti.

Kendisinin de bir oda başkanı olması nedeniyle Mersin Şoförler esnafının Ankara’daki temsilcisi olacağını ve sorunlarına çözüm için var gücü ile çalışacağı sözü verdi.