TOROSLAR KREDİ KOOPERATİFi HEDEF BÜYÜTTÜ…

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası bünyesinde faaliyet gösteren SS.Toroslar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi kuruluş yılı olan 1996’dan bu yana sürdürdüğü gelişmelerine bir yenisini daha ekledi.

Tarih : 5 Haziran 2018 Salı 09:17

Üyelerine yılda yaklaşık 25 Milyon lira tutarında çok düşük faiz ile kredi kullandıran SS.Toroslar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi mevcut 1957 üyesi ve daha sonra üye olacaklara daha çağdaş, daha hızlı, daha iyi hizmet verebilmek için Mahmudiye Mahallesi Burhan Felek Caddesi adliye kavşağında yeni yapılan iş hanından başkan Veysel Sarı’nın talebi üzerine 900 bin lira mâl olan çok büyük üç ofis alarak yeni bir yapılanmaya yöneldi.

Toroslar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet kooperatif üyeleri,  mal varlığına geçirilecek olan  üç yeni ofisin alımı ve alımıyla ilgili detayları görüşmek üzere olağan üstü toplandı. Toplantıda Üyeler bilgilendirildi ve başkan Veysel Sarı ofis alımı konusunda tam yetkili kılındı.

Başkan Veysel Sarı genel kurulunda yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Toroslar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet kooperatifine kazandırılan ve yapılacak tadilatlarla kullanışlı büyük bir hizmet ofisine dönüştürülecek mekânda kurulacak teknik altyapı ile daha iyi, daha çabuk hizmet verilecektir.

Bu vesile ile. Özellikle projelere olumlu yaklaşan kooperatif yönetim kuruluna, personeline, Halk Bankası pozcu şubesine ve siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Esnafımızın dar günlerinde çok uygun koşullarla sorunlarına çözün noktasında çere olmayı hedefleyen Toroslar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet kooperatifi esnafımızın zor ve dar günlerinde yanlarında olmayı büyüyerek sürdürecektir” dedi.