BAŞKAN SARI POLİS TEŞKİLATINI KUTLADI

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu (TŞOF) Yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı polis teşkilatının kuruluşunun 173. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tarih : 6 Nisan 2018 Cuma 13:34

Başkan Veysel Sarı’nın,  Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet müdürü Mehmet Şahne ve İlçe Emniyet Müdürlerine gönderdiği mesajında ; “Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı, canı pahasına ve büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ile bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz kesinlikle unutulmayacaktır” dedi.

Başkan Veysel Sarı’nın yayınladığı mesaj’ın tamamı  şöyle.

“Türk Polis teşkilatın kurulmasından bu yana, Polisimiz toplumun güvenliği ve huzuru, trafik hizmetinden vatan müdafaasına kadar başarı ile yılmadan verdiği özverili mücadele ile Türk halkının gönünde sevgi ve takdir duygularıyla müstesna bir yere sahiptir.

Ayrıca, cefakâr polisimizin, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı canı pahasına, büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ve bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz de kesinlikle unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha en iyi dileklerle kutlarken, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ve içi vatan, millet sevgisi ile dolu görev başındaki tüm polisimize başarı ve esenlikler dileyerek sevgiler, saygılar sunuyorum”.