AK PARTİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET.

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan ve yönetim kurulu üyeleri TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

Tarih : 26 Şubat 2018 Pazartesi 10:01

Başkan Veysel Sarı AK Parti Akdeniz İlçe başkanı Zafer Şahin Özturan ve başkan vekilleri Gizem Duran, Sadettin Eroğlu ile yönetim kurulu üyesi Halide Gelen ve Ümit İzgi’nin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti ve konuklarına Mersin Şoförler ve Otomobilciler odasının ve  TŞOF yönetimi olarak Ankara’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve şoför esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda sık,sık kapısını çaldığımız Ak Parti yönetimlerinin ve bakanlar düzeyinde verilen destekleri takdirle karşıladıklarını belirti.

Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı Zafer şahin Özturan ise Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaretimizde Başkan Veysel Sarı’nın sıcak ve samimi ilgisinden mutlu olduklarını ve daima birlik ve beraberlik içinde olacaklarını ifade etti.

Yaklaşık bir saat süren ve çok samimi sohbetin yaşandığı ziyaret sonrası Başkan Veysel Sarı konuklar, AK Parti Akdeniz İlçe başkanı Zafer Şahin Özturan, başkan vekilleri Gizem Duran, Sadettin Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri Halide Gelen ve Ümit İzgi’yi tekrar bir araya gelinmesi dileğiyle oda binası girişine kadar inerek uğurladı.