YENİ TAKSİ YAZIHANELERİNİN YERLEŞTİRMESİNE BAŞLANDI…

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının talebi üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesince başlatılan yeni taksi durak yerlerinin belirlenmesinden sonra yapımı tamamlanan yeni taksi yazıhaneleri yerlerine konulmaya başlandı. 77 Noktaya konulmasıyla Mersin’e yakışır bir görüntü de sağlayacak olan modern taksi yazıhanelerine kavuşan taksiciler Başkan Burhanettin Kocamaz ve Veysel Sarı’ya teşekkür ettiler.

Tarih : 17 Ekim 2017 Salı 08:57

Birçok şehirde olduğu gibi, Mersin’e de modern taksi yazıhanelerinin yapılmasıyla ilgili öneri Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a aktarılmıştı.

Başkan Kocamaz’ın, Başkan Veysel Sarı’nın yeni taksi durakları yapılması önerisini çok olumlu bulup Şoförler ve Otomobilciler Odfası ile ortak bir çalışma yapılması içinde Ulaşım Koordinasyon Daire Başkanlığına talimat vermişti. UKOME ile Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının birlikte sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, birçoğu eski yerinde kalacak olan 77 nokta da taksi durağı oluşturulması kararlaştırılmıştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesince, büyüklüğü taksici sayısı göz önüne alınarak yaptırılan yeni taksi durak yazıhanelerinin belirlenen yerlerine monte edilmeye başlanması üzerine, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı yaptığı açıklama da duygularını şu sözlerle ifade etti.

BAŞKAN SARI : GEÇMİŞ DÖNEMDE BU PROJEMİZ KABUL GÖRMEMİŞTİ

“Geçmiş dönemde Belediyeye “masraflı olur” denilerek kabul ettiremediğimiz yeni taksi durakları projemiz ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz tarafından çok olumlu bulunmuş ve birlikte bir çalışma başlatılması önerisi sonucu Mersin’de 77 noktaya taksi durağı oluşturulması kararlaştırılmış ve hemen tek tip sarı renkli taksi yazıhanelerinin yapımına da başlanılmıştı.

Mersin’li taksici esnafımızı kışın yağmurdan ve soğuktan, yazın sıcaktan koruyacak olan modern taksi yazıhanelerini ve yeni durakları taksici esnafımıza kazandıran, daima Mersin ve Mersin halkı hizmetlerin en iyisine layıktır anlayışında olan Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a 1650 taksici esnafım adına teşekkür ediyorum” dedi.