12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

Başkan Sarı, 15 Temmuz Darbe Girişimini 1.Yılında Bir Kez Daha Kınıyoruz

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı 15 Temmuz Darbe kalkışmasının 1. Yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Başkan Veysel Sarı yaptığı açıklamada “devletinin birlik ve beraberliğini Cumhuriyet Hükümetimizi ve demokratik rejimimizi açıkça tehdit eden, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen Darbe yolu ile Devletimizi İşgal Girişimini 1.yıldönümünde bir kez daha

Tarih : 13 Temmuz 2017 Perşembe 15:47

Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman Devletinin ve Milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte ülkemizin dörtte birini temsil eden esnafımız nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir.

Hiçbir zaman Cumhuriyet ve Rejim Düşmanlarına bu mukaddes topraklarda Devletimizi ele geçirme fırsat ve imkânı tanınmayacaktır.

Dün olduğu gibi bugün ve her zaman Milletimiz; ülkesine ve Devletine canı pahasına sahip çıkacaktır.

Milletimizin asil iradesine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; esnaf ve sanatkârlarımız, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile Devletimizin, Milletimizin ve meşru Cumhuriyet Hükümetimizin yanında yer alacaktır.

15 Temmuz 2016'da yüce milletimize ve devletimize acımasızca saldıran kirli ve sapık eller kırılmış ve tüm dünyaya milli iradeye sahip çıkma azim ve kararlılığımız ülke olarak gösterilmiştin

Darbe girişimini takiben ülkemiz büyük bir travma ve sarsıntı geçirmiştir. Elbette ve tabiatıyla ekonomimiz de bu saldırıdan aynı şekilde olumsuz etkilenmiştir. Şükürler olsun ki, milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde kısa bîr süre içerisinde bu olumsuzluklar ve badireler atlatılmıştır.

Hükümetimizce alınan önlem ve yapılan reform niteliğinde çalışmalar ile ülkemiz hızla toparlanmıştır. İstihdam, ihracat ve büyüme yönlerinden ekonomik hayatımız yerli yerine oturmaya başlamıştır,

FETÖ ve diğer Terör Örgütlerine fiilen destek olanlar, bu örgütlerin mensupları, örgütle ilişkisi, alakası ve iltisakı bulunanlar, bağımsız Türk Yargısı önünde bir bir hesap vermeye başlamışlardır. Daha güçlü bir Türkiye ve Devlet yapısı için, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan bunların yandaşları temizlenmiştir.

Dimdik ayakta durabilmek, milletimizi ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarabilmek için rehavete kapılmadan çalışmalıyız ve hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek gayret ve çaba göstermeliyiz.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın cesaretli ve kararlı duruşu ile altın harflerle şanlı tarihimize yazdığımız bu destanın yıldönümünde, kanlarını bu topraklara dökerek şehitlik mertebesine erişen 249 şehidimize Allahtan gani ganî rahmet, 2.301 gazimize de yeniden acil şifalar ve iyilikler temenni ediyoruz.

Hiç şüphe yok kî Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiye ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı kalarak; tek bayrak, tek vatan, tek mîllet ve tek devlet ülküsü

etrafında sımsıkı kenetlenerek sonsuza kadar varlığını sürdürecektir,

Biz Şoförler ve Otomobilciler  teşkilatı olarak; ülkemizin geleceğine güveniyor, milletler camiası içerisinde ülkemizin hak ettiği en iyi yere, en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün Yüce Milletimizin İradesi olduğuna inanıyoruz.

Etiketler :  15 temmuz mersin, veysel sarı kınama

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA