12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

Veysel Sarı Jandarma Teşkilatının 178. yılını Kutladı

Jandarma Teşkilatının 178. Yılını yayınladığı mesajla kutlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)Yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı “Jandarma teşkilatı vatanın bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve güvenliğini şehitler vererek sağlayan, gururumuz ve göz bebeğimizdir”.

Tarih : 14 Haziran 2017 Çarşamba 13:43

Başkan Veysel Sarı “14
Haziran 1839” tarihinde kurulan Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle sürdürdü.

”Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN  “Jandarma yurduna, ulusuna ve Cumhuriyet’ine bağlı, fedakâr bir kanun ordusudur” sözlerine yürekten katılıyorum. ”

Türk Silahlı Kuvvetleri ve asayiş gücünün çok önemli bir parçası olan ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü bölücü yıkıcı ve halkımızın huzurunu bozmaya yönelik eylemlere karşı Jandarma teşkilatımızın trafikten asayişe kadar bir çok dalda güvenliğimizin sağlanması konusunda gösterdiği kahramanlığın yanı sıra, çağdaş hizmet anlayışıyla da halkımızın haklı gururu olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü’nü en içten ve samimi dileklerimle kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor ve tüm Jandarma teşkilatımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum”.

Etiketler :  veysel sarı, jandarma teşkilatı, 178. yıl

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA